Saturday, January 28, 2012

assalamualaikum w.b.t

erm...

da lame xmengupdate blog ni...

sem ni mmg busy... i need to score..

xmo..pisang berbuah dua kali...doakn epah dapt grad sem ni tau..kawan2...

banyak bnde nak cte...nak gtau..

bab feeling2 ak ni..yg ntah pape..

besela...ak nampak jep hepi2 tp ak banyak prob sebenarny...

mmg prob ak xkan abih..tp...dsebabkan prob yng ak terpakse face tu la..ak dapt belajar dari pengalaman...

n ak da makin bijak untok berkawan...ak xmau ditipu + ditikam belakang cam dulu lagi...

actually ak dapt tau org yg prnah buat huru-hara idup ak tu,da ade fb skunk..

ramai gak dak2 ni frend ngan die...tp ak xkesah...tu hak diorang..

n of coz dat "person" xcari pasal ngan dorunk pon...

dorunk siap add budak tu dalam group fesbuk kiterg ag...so...xpela...

n the stry was,fb dak tu...asek jep kuar kat wall fb ak stated that.."people that u maybe know"

macam la ka nak add kan....memang XXXX la...ko da ruin kan life ak...

even ak da maapkn dak tu,jauh di lubuk hati ak...ak mmg xkn dapt lupekan ap yang kau da buat kat ak....

HANYA TUHAN yg tahu penderitaan ak tyme tu....

amat sedih,bile ade membe kite sendri yang kite percaye..

buat khianat...tikam belakang kite...xcukup ngan tu....kau buat org benci kat ak????


bukan sume tu silap kau ke???

.
.
.
.
.
xabih ag kisah budak tu...
ap yang ak mau cte sebenarny...die..blum pape da blok ak pnye fb tau..
patotny ak la blog die dulu kan???da annoying sangt..
u'r really messing with me..
ingt ak nak stalk ko pnye fb la??
ak xtau motif ap die blog ak...
tp...ap ak..tau..sejahat2 ak pon..
ak xblok pon fb ko...patotny awal2 ag ak buat..tp ak xbuat..
it's ok..mmg kau xsuke ak...kalau x..kau xkan trgamak buat ak macm2!!!!!
.
.
.
.
.
erm,2hb 1 baru ni besday yuyunk..aka best frend ak sepanjang 3 years lbey ak kat uitm ni...

hepi besday my dear..

hope yunk dapt ap yg yunk nak dalm life ni....n also dapat "a good husband..nope the perfect one actually"...

present "special" to my dear bestie

n also a cutie cake...

thanks 4 evry sngle thing...


yuyunk selalu ade untok epah...harap prsahabtan kite kekal smpi bile2....

luv u...3>


3hb 1.....hari jadi best frend ak jugak...muhamad hafizi..

die kawan ak tyme skola faris dulu....

n mgikut jejak ak sampi..ke uitm chendering ni..huhuhu

kiteorg konon ny nak g clbrte besday yuynk n pgie la...

nak bli kek....sekali pgie blanje kiteorg makey besar...


ak da cakp2 ah kat yunk....xdek org ke nak blanje pizza ni...

skali pgie..besday boy blanje..
thanks lot..nnt epah blanje pgie plak eh..

bak kate yuni..blanje minum glas besar...bile ntah nak blnje tu...xtau la..huhu


pgie...FIEQ....daus...

lepak kat batu buruk jolah..

yuyunk..pgie...n me:)
model Herbalive...

kanak2 riang:P

hepi gle tyme ni......thanks lot to u all3>....

7 comments:

mizmarmalade said...

Wah ipah, bestnye dapat gather dgn besties.. ipah makin chomel! :')

Anonymous said...

Dah lama saya takde perasaan sedih macam nie. Hari nie saya ada kelas dari pukul 8 pagi, pukul 8 malam baru sampai rumah lepas berbuka tadi. Kelas sampai petang hari nie, lepas tamat kelas terus keluar sama2 awak dan kawan2. Walaupun saya penat dan esok ada test, saya kuatkan juga pergi bersama-sama awak dan kawan2 untuk buat research pasal assignment group kita. Sebenarnya saya nak rehat kat rumah sbb kelas sampai ptg, tapi saya tahu kalau saya tak pergi... Awak mesti marah nanti... Saya pergi juga...

Sejak masuk semester baru nie, perangai awak lain... awak baik, tapi sem nie sy nampak awak lain.. Hari tu saya sakit 3 hari tak dapat bangun pun saya paksa diri buat.. demm panas seminggu..

Tadi dalam kelas, bila saya kata saya tak dapat pergi coz ada test esok, awak macam nak marah. Awak cakap awak ada test costing esok tapi awak boleh pergi. Saya macam tak percaya.. Awak kata kalau tak percaya tanya fatin... Saya nampak memek muka awak semacam masa awak pandang fatin.. Mata awak dibulat-bulatkan... Saya tak percaya kata awak tapi saya iyakan saja....

Memang benar tekaan saya, awak tipu saya... Test costing tu bukan esok tetapi awak dah buat tengahari tadi... N beritahu saya.. Dia tahu.. Saya dah tahu awak tipu saya, saya tengok muka awak tadi saya tahu.... Saya yang tak larat nie paksa diri... Test ada esok tapi saya pergi juga sampai balik lewat tadi.. Awak orang sihat, boleh tahan... Saya...? memang, org tak fhm penyakit sy

~p/s: sebab itu sy marah awk hari tu dlm fB, sbb sy tak suka org tipu sy.. sy tulis dlm fB pun sy x sebut nama awak.. ifa, xpe la awk nak marah sy sampai bila2 pun.. tuhan tahu niat sy mcm mana.. mcm2 mana pun, sy berterima kasih kat awk sbb slalu tanya khabar sy time sy sakit dulu.. sy tak lupa kebaikan awk.. lama tak jumpa awak kat kampus

Anonymous said...

ifa, sy doakan awk grad sem nie.. insyaallah..

No Life without TEARS said...

i'll pray for your success..

lalink said...

belated yunyun..ble korg grad?

raja iffah said...

alink..sem ni grad..insyaallah:)

raja iffah said...

fara:U ag cun mydear...